majidariamanesh 14 ارسال شده در مهر 91 با سلام من متن قوانین gnu را مطالعه کردم اما واسم یه سوال بزرگ هست این که من اگر مثلا یه قالب رو ترجمه کنم و راستچین و یه سری دستکاری های برای اختصصاصی کردن قالب انجام بدم میتونم مالکیت داشته باشم به قالبم؟ و تو فوتر اسم طراح را خودم بزنم؟؟؟؟؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام تا جایی که ما خبر داریم نمی تونید طراحی رو به نام خودتون بزنید. شما علاوه بر اسم طراح یا همون کپی رایت طراح می توانید کپی رایت خودتون رو به عنوان توسعه دهنده بذارید. به صورت اخلاقی و قانون کپی رایت نباید به هیچ عنوان نام طراحی اصلی پاک شود. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در مهر 91 قرار نیست قالب همون قالب قبلی بمونه یه سری تغییرات عمده توش اتفاق میوفته فقط برای صرفه جویی در وقت دارم قالب رو ادیت میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز شما قالب رو طراحی نکردید فقط کمی توی کد ها دست میبرید. یعنی دارید برای جوملا 2.5 فارسی بهینه و توسعه می دهید. کپی رایت خود را باید با نام توسعه دهنده یا بهینه کننده و ... بذارید تو قالب. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر