کشاورز 2 ارسال شده در مهر 91 با سلام من از ماژول اسلاید شو جومینا استفاده کردم ولی هر کاری میکنم فیت نمیشه آدرس سایتم هم www.pasargad-cms.com ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نامدار باشید و پایدار کشاورز یه چیزه دیگه میدونم جاش اینجا نیست ولی کجا باید امضا مو قرار بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kevinz 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من از ماژول اسلاید شو جومینا استفاده کردم ولی هر کاری میکنم فیت نمیشه آدرس سایتم هم www.pasargad-cms.com ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نامدار باشید و پایدار کشاورز یه چیزه دیگه میدونم جاش اینجا نیست ولی کجا باید امضا مو قرار بدم ؟ سلام منم روی لوکال که تست می کنم اسلایدشو رو نشون نمی ده. شما مشکلتون رو چه جوری حل کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در مهر 91 من مشکلی نداشتم که بخوام حلش کنم مشکل من فقط اینه که کاملا عرض و طولش اون چیزی که میخوام نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام مشکل من فقط اینه که کاملا عرض و طولش اون چیزی که میخوام نمیشه کد زیر را به انتهای فایل template.css اضافه کنید #v3dslideshow171 { margin: -9px; } یه چیزه دیگه میدونم جاش اینجا نیست ولی کجا باید امضا مو قرار بدم ؟ http://forum.joomina.ir/thread-13830.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در مهر 91 با تشکر از راهنماییتون ولی تو کدوم تمپلیت سی اس اس اضافه کنم ؟ اگه منظورتون تمپلیت سی اس اس قالبه چنین چیزی نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 نه قربان داخل خود فولدر افزونه باید فولدری به نام style یا template یا asset وجود داشته باشه من با این افزونه کار نکردم ولی پوشه افزونه رو چک کنید پیداش می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در مهر 91 یه چیزه جالب این ماژول اصلا سی اس اس نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام حتما اشتباهی قالب دیگری را دیده اید فایل template.css تو هاستتون در مسیر زیر قرار دارد templates/kh_rasa/css/template.css برای اینکه بهتون ثابت بشه لینک زیر را هم ببینید http://www.pasargad-cms.com/templates/kh_rasa/css/template.css موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر