Faridbnd 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من تازه عضو انجمن ش[undefined=undefined]دم و چند روزی میشه از جوملا استفاده میکنم. در هنگام آپلود یک قالب متوجه خطا در میزان آپلود php شدم و در نتیجه این خطا سایت بالا نمیاد. میخواستم ببینم این خطا یعنی چی و چجوری رفع میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 با سلام من تازه عضو انجمن ش[undefined=undefined]دم و چند روزی میشه از جوملا استفاده میکنم. در هنگام آپلود یک قالب متوجه خطا در میزان آپلود php شدم و در نتیجه این خطا سایت بالا نمیاد. میخواستم ببینم این خطا یعنی چی و چجوری رفع میشه؟ سايت بالا نمياد؟؟؟ سرور بالا مياد؟ احتمالا فضاي هاستتون پر شده اول از بابت سرور اطمينان پيدا كنيد.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Faridbnd 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من تازه عضو انجمن ش[undefined=undefined]دم و چند روزی میشه از جوملا استفاده میکنم. در هنگام آپلود یک قالب متوجه خطا در میزان آپلود php شدم و در نتیجه این خطا سایت بالا نمیاد. میخواستم ببینم این خطا یعنی چی و چجوری رفع میشه؟ سايت بالا نمياد؟؟؟ سرور بالا مياد؟ احتمالا فضاي هاستتون پر شده اول از بابت سرور اطمينان پيدا كنيد.. مرسی از راهمناییتون اما من فعلا روی همون لوکال هاست هستم و تو مرحله طراحی. ممکنه بیشتر توضیح بدین که چجوری رفع میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Faridbnd 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): [undefined=undefined] با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مرسی همین کار رو انجام دادم اما هنوز همون خطا رو میده. با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): [undefined=undefined] با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مرسی همین کار رو انجام دادم اما هنوز همون خطا رو میده. افزودن تصویر برای ارسال تو انجمن واسم کار نمیکنه. چجوری میتونم عکسشو بفرستم براتون شاید کمک بهتری باشه؟ با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): [undefined=undefined] با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مرسی همین کار رو انجام دادم اما هنوز همون خطا رو میده. با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): [undefined=undefined] با سلام فایل php.ini را باز کنید و مقادیر زیر را با توجه به نیازتون تغییر بدید upload_max_filesize post_max_size دقت کنید کنید که مقدار post_max_size باید از upload_max_filesize کمی بیشتر باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): مرسی همین کار رو انجام دادم اما هنوز همون خطا رو میده. افزودن تصویر برای ارسال تو انجمن واسم کار نمیکنه. این همون خطاست: [undefined=undefined][undefined=undefined][undefined=undefined][undefined=undefined][undefined=undefined]( ! ) Notice: Undefined variable: mainframe in C:\wamp\www\Joomla\templates\jcommunication\index.php on line 30 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0019 688112 {main}( ) ..\index.php:0 2 0.8721 13497776 JSite->render( ) ..\index.php:48 3 0.8733 13498632 JDocumentHTML->parse( ) ..\application.php:259 4 0.8733 13498632 JDocumentHTML->_fetchTemplate( ) ..\html.php:414 5 0.8746 13499128 JDocumentHTML->_loadTemplate( ) ..\html.php:591 6 0.8823 13639352 require( 'C:\wamp\www\Joomla\templates\jcommunication\index.php' ) ..\html.php:531 [/undefined][/undefined][/undefined][/undefined][/undefined] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر