mostafa40688 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من می خوام یه سایتی رو تازه راه اندازی کنم. و فکر نکنم تا 6 ماه اول زیاد بازدید کننده داشته باشه. می خوام بدونم چه هاستی و چه ترافیکی برای من لازمه و از کدام شرکت فروش هاست تهیه کنم. در ضمن وضع مالی زیاد خوب نیست اینم بگم که متوجه بشید.می خوام هاست و دامین که میگیرم تقریباً 70-80 بیشتر نشه. دامین ir ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام برای جوملا از جومینا هاست استفاده کن. درباره پولش هم خوب هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری دیگه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 ببین اگه ما اینجا اسم هر شرکتی را بگیم تبلیغات میشه و ما محروم میشیم پس بهتر بود خصوصی از مدیران سوال کنید ولی بستی به کارتون هاست یک گیگ از 25000 تومان هست تا هاست چند گیگ .... تومان دو تا نصیحت 1- سراغ هاست های گرون نرو 2- سراغ هاست های ارزون هم نرو ------------- برای چه سایتی می خوای استفاده کنی ؟ اگه بگی بهتر میتونیم راهنماییت کنیم:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 اگر بگم از کجا بخرید آقا سعید میاد مارو از انجمن اخراج میکنه میتونید از جومینا هاست استفاده کنید(هاست لینوکس برای جوملا بهتره) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa40688 0 ارسال شده در مهر 91 مرسی مرسی می خوام یه سایت تبلیغاتی راه بندازم فقط مختص یه صنف خاص اونجوری مثا سایتای دیگه که همه جور آگهی میدن نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 بستگی به گرافیک کارت داره بین 1 الی 2 گیگ من فکر می کنم برای اول کار بست باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa40688 0 ارسال شده در مهر 91 اگه منظورتون قالب که میخوام از قالبهای رایگان فارسی یا آرتیستر استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 به نظر من که اصلا اصلا با ارتیستر کار نکن که طراح نمیشی چون هم حجم بالایی داره(سرعت لود) هم سئو نیست هم استاندارد نیست ولی در کل منظورم تعداد عکس هایی که توی مطالبت میزاری:002::002::002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KRM.insert 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من می خوام یه سایتی رو تازه راه اندازی کنم. و فکر نکنم تا 6 ماه اول زیاد بازدید کننده داشته باشه. می خوام بدونم چه هاستی و چه ترافیکی برای من لازمه و از کدام شرکت فروش هاست تهیه کنم. در ضمن وضع مالی زیاد خوب نیست اینم بگم که متوجه بشید.می خوام هاست و دامین که میگیرم تقریباً 70-80 بیشتر نشه. دامین ir ممنون میشم راهنماییم کنید سلام دوست عزیز برای اینکه هاست مناسب پیدا کنی باید به چند تا چیز توجه داشته باشی! 1. قبل از هر چیز سروری که انتخاب میکنی از قبل ه-ک نشده باشه. که یا باید پرس و جو کنی و یا اینکه تو سایت هایی که تصاویر ه-ک شدن سایت ها را میزارن جست و جو کنی 2.اصلا سایتی که میخای آپلود کنی چی هست؟! جوملا ، وردپرس ، ASP.NET و ... باید ببینی اصلا با چی میخای کار کنی تا بدونی هاست لینوکس بهتره یا ویندوز 3. قبل از خرید هاست از سرپرست سرور بپرس آیا برنامه های امنیتی مثل آنتی شل نصب هست یا خیر؟! چون هزینه این برنامه ها بالاست امکانش زیاده که خیلی از دارندگان سرور از این برنامه های امنیتی استفاده نکند و چیزهای دیگه راستی حتما بپرس که در php از su_php استفاده میکنند یا نه اگر میخای با جوملا کار کنی سایت http://joominahost.com مناسب این کاره البته سایت های دیگه هم هستن که نمیشه همشون را نام برد موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آذر 94 فقط جومینا هاست نظر من اینکه سایتتون رو باید فقط به یه هاستینگ و امن و پرسرعت مثل جومیناهاست بسپرید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر