chabok 49 ارسال شده در مهر 91 سلام و خسته نباشید بنده دیشب فایرفاکس رو به نسخه 15 آپدیت کردم متاسفانه قالب روی این مرورگر به هم ریخت سایت از آموزش آقای مرادی هم استفاده کردم اما افاقه نکرد بنظرتون چیکارش کنم سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام به غیر از فایرفاکس تو مرورگر IE9 هم بهم ریخته نشون میده . فقط تو مرورگر کروم درست نشون میداد دو تا افزونه اسلایدر و اسکرول وسط صفحه رو غیرفعال کن ببین درست میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 برای بنده در فایر فاکس درست نشون داد:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 مهندس برای اکسپلورر 8 این مشکل نیست یعنی یک ماهه که سایت مشکلی نداشت نمی دونم چرا اینجور شد اصلا بنده چیزه خاصی هم به سایت اضافه نکردم الانم موارد جی کوئری رو غیرفعال کردم اما درست نشد مهندس برای اکسپلورر 8 این مشکل نیست یعنی یک ماهه که سایت مشکلی نداشت نمی دونم چرا اینجور شد اصلا بنده چیزه خاصی هم به سایت اضافه نکردم الانم موارد جی کوئری رو غیرفعال کردم اما درست نشد مهندس برای اکسپلورر 8 این مشکل نیست یعنی یک ماهه که سایت مشکلی نداشت نمی دونم چرا اینجور شد اصلا بنده چیزه خاصی هم به سایت اضافه نکردم الانم موارد جی کوئری رو غیرفعال کردم اما درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام از ادمین سرورتون بپرسید تغییری در این مدت اعمال نکردند با قالب پیشفرض جوملا هم همین مشکل را دارید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 خیر اعمل نکردن بهم ریختن قالب مربوطه به آپدیت شدن شدن مرورگر ها بوده چون من از فونت بی یکان استفاده میکردم تو فایل های سی اس اس فونت فیس رو که بی یکان بود به تاهوما تغییر دادم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر