spy4spy 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من تو پنل گوگل وب مسترم ، وقتی میخوام یه سایتی رو به یه سایت دیگه Redirect کنم این ارور رو میده: We couldn't verify site.ir. To submit a change of address, site.ir must be verified using the same method as site.ir. Add upersian.in to your account and verify ownership, then try again. در صورتی که من مطمئنم حسابم تایید شده ! با متاتگ تایید کردم خودش هم زد تایید شد ولی الان دوباره اینو میگه هر سایتی هم میزنم همینطوریه ! کسی دلیلش رو میدونه:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 هم چین چیزی غیر ممکنه!!از همون پنل با کارناسان گوگل مکاتبه کنید اگر از همه کار های خودتان مطمینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در مهر 91 واسه من این سایت باز میشه اما هیچ چیز نمیاد یعنی نمیتونم سایت اضافه کنم فقط همون شکل لود صفحه همش میچرخه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام شاید بسته به محدودیت های اینتر نت ایران باشه یا سرعت اینترنت تون در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در مهر 91 نه مشکل از مرورگر بود ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر