ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 91 سلام من firefoxo به 15.1 آپدیت کردم اما در بسیاری از سایت در لود swf یا flv مشکل دارم لود نمیشه و جیزی نشون نمید... در حالی که felashplayer هم نصب و با مرروگر های دیکه مشکلی ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید برای حل مشکلم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام از قسمت Add-ons بخش Plugins مطمئن بشيد كه پلاگين Shockwave Flash نصب و فعال باشه اگه مشكلي نداشت يه بار حذف و دوباره نصب كنيد :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 91 سلام نصب و فعاله ولی ولی مشکل حل نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 91 سلام نصب و فعاله ولی ولی مشکل حل نشده سلام آدرس سایتی که مشکل داری رو قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 کلید های ctrl + f5 را فشار بدید ببینید مشکل حل میشه یا کشتون را خالی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر