filip-m 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان میخواستم بپرسم آیا میشه یه فایل زیپ رو وقتی با نرم افزار cuteftp آپلود کردم به صورت دستی unzip کنم؟ خیلی کارم گیره کمک کنید خوشحال میشم:002: ;P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 با این نرم افزار که میگی کار نکردم ولی بیشتر نرم افزار های اف تی پی این امکان را دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در شهریور 91 میشه بگین تو کدوم قسمتشونه؟ درسته که نرم افزار ها با هم فرق میکنن اما معمولا یه ساختار کلی دارن اگه یه کم راهنمایی کنین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 ببین از من تا روی فایل زیپ کلیک می کنی مثله سی پنل یه گزینه extract داره اونو که میزنم میگه کجا میخوای اکسترکت کنی بعد ادرس را میدی و اون اکسترکت میکنه:002::002: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در شهریور 91 دیگه کسی جواب نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر