رفتن به مطلب
3hsan

مشکل در نصب قالب هاستینگ

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید

من این قالب رو دانلود و اکسترکت و نصب کردم و با موفقیت هم نصب میشه و اسم قالب به لیست قالب ها هم اضافه میشه.ولی وقتی میخوام قالب پیش فرض سایت بکنمش انتخاب نمیشه و روی اسم خود قالب که کلیک میکنم این پیغام رو میده.مشکل داره قالب؟

• قالب %s پیدا نشد

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

قالب رو حذف و مجدد نصب کنید...

پیروز باشید

سلام

اما این کار رو دوبار انجام دادم و با موفقیت و بدون مشکل هم آپلود و نصب شد ولی بازم همین جوری بود.قالبهای دیگه رو تست کردم مشکلی نبود فقط با این قالب اینطوره!!!!

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز قالب فوق باره تست شده و مشکلی نداره ... شما یک بار دیگه قالب رو دانلود و دوباره نصب کنید ...

اگه باز مشکل فوق پیش آمد به صورت دست قالب رو نصب کنید .

یا حق

لینک به ارسال

با سلام

دوست عزیز قالب فوق باره تست شده و مشکلی نداره ... شما یک بار دیگه قالب رو دانلود و دوباره نصب کنید ...

اگه باز مشکل فوق پیش آمد به صورت دست قالب رو نصب کنید .

یا حق

مرسی جناب شمسی

از اول دانلود و بصورت همون دفه اول نصب کردم کارم شد.ممنون.فایل اولی مشکل داشت فکر کنم.نمیدونم حالا شایدم از من بوده:thankyou:

لینک به ارسال

راستی آقای شمسی من میخوام آموزش اینکه چجوری یک فلش که بصورت اسلاید شو عوض میشه رو جایگزین این محیط کنم رو لینکشو بهم بدید.سرچ کردم ولی اصل ماجرا رو فکر کنم بدست نیاوردم.منظورم این عکس صفحه اصلی هست.نمونه اون فلش رو هم در

این سایت میتونید ببینید

capture.jpg

و این فضا رو چجوری باید یک افزونه نویسنده متحرک اضافه کنم مثل این نویسنده متحرک سایت بومرنگ.

2.jpg

3.jpg

در کل چه پیش زمینه هایی رو نیاز هست که برای اینجور کارها یاد بگیرم.برای شروع کار.اگه لطف کنید لینک آموزش در صورت وجود و یا راهنمایی ارائه کنید ممنونتون میشم

لینک به ارسال

با سلام

این سایتی لینک دادین برای اسلاید شو از RS-FlashMatic استفاده میکنه

در این صفحه میتونید اسلاید شو های مختلف فلش و ... رو مشاهده کنید که RS-FlashMatic هم تو این هاست { صفحه اول آخری }

اینو میخواید جای او عکس بزرگ قرار دهید ؟ ایوجا هیچ موقعیتی تعریف نشده ها!

برای این مازول نویسنده متحرک ( که در سایت جومینا قرار دارد } رو در موقعیت user3 قرار دهید .

اگه میخواهید در طراحی موفق باشید اول از هر کاری روی css و بعد php کمی هم html بلد باشید ...مشید16.gif

یا حق

لینک به ارسال

با سلام

این سایتی لینک دادین برای اسلاید شو از RS-FlashMatic استفاده میکنه

در این صفحه میتونید اسلاید شو های مختلف فلش و ... رو مشاهده کنید که RS-FlashMatic هم تو این هاست { صفحه اول آخری }

اینو میخواید جای او عکس بزرگ قرار دهید ؟ ایوجا هیچ موقعیتی تعریف نشده ها!

برای این مازول نویسنده متحرک ( که در سایت جومینا قرار دارد } رو در موقعیت user3 قرار دهید .

اگه میخواهید در طراحی موفق باشید اول از هر کاری روی css و بعد php کمی هم html بلد باشید ...مشید16.gif

یا حق

1- نمیشه اسلاید شو رو جای اون عکس گذاشت؟میخوام تو صفحه اول و یا همون اصلی باشه.پس باید چیکار کنم.؟ در ضمن این اسلاید شو ها مخصوص جوملا هستند دیگه درسته؟ و با چه نرم افزاری و یا چجوری میشه ادیتشون کرد مثلا تایم تغییر کردن اسلاید ها کم یا زیاد تر بشه و یا اینکه با فونت فارسی روش طراحی انجام داد عکسهاشو.امکانش هست؟ درکل اگه نرم افزار ساخت اسلاید شویی هست که من بتونم باهاش طراحی کنم و فارسی رو هم ساپورت کنه و بشه در قالب جوملا ازش استفاده کرد معرفی کنید

2- شد همون هفت خان رستم.چون درگیر networking و isp هستم وقتم کمه متاسفانه.البته برای یادگیری php and html مرجع زیاد دارم.شما هم یه مرج ok برای یادگیری و آشنایی با css معرفی کنید که ببینیم اصلا این css چیه و چه موجودی هست و چیکار میشه کرد باهاش.مثلا دوستان من با زبان php سایت های به قول خودشون دختر کش میزنن که من php بلد نیستم:(

3- ببخشید سوالات زیاد میشه...

این اسلاید شو برای کار من عالیه.با چی باید ادیتش کنم و فارسی رو طراحی انجام بدم و عکسهاشو عوض کنم؟میشه سایزشو اندازه همون عکس قالب هاستینگ کنم؟

و جایگزینش بشه؟اونم که فرمودید موقعیتی براش تعریف شده.حالا قالب رو هم میشه تغییر داد که موقعیت اسلاید شو داشته باشه.مرسی

http://demo.rswebsols.com/rsflashmatic

http://demo.cassrina.com/

لینک به ارسال

میشه قالب html بهمراه فایل های psd این قالب رو در اختیارم بذارید میخواستم این قالبو واسه whmcs طراحیش کنیم

لینک به ارسال

با سلام

باید یک موقعیت به جای اون عکس تعریف کنید

بله همش مال جوملا هست

میتونید از تظیماتش تغیرات لازم رو بدید / مدیریت ماژولها / فارسی رو هم ساپرت نمیکنه ...

برای فارسی میتونید از اسلاید شوه جومینا استفاده کنید ..

*** پیشنهاد از فلش استفاده نکنید !

برای مرجع اگه انگلیسیتون خوب باشه رو پیشنهاد میکنم ... نه اگه میخواهید مرجه فارسی داشته باشید میتونید از کتاب های "مرجع کامل css نوشته مهندس بهروز راد " از اون خوبتر " css در طراحی وب نوشته امیر عباس عبدالعلی "

لینک به ارسال

با سلام

باید یک موقعیت به جای اون عکس تعریف کنید

*** پیشنهاد از فلش استفاده نکنید !

طرز ایجاد موقعیت در آموزش فارسی جوملا هستش؟

چرا از فلش استفاده نکنم؟ امنیت؟

لینک به ارسال

با سلام

آموزش فارسی جوملا !!! کدوم آموزش ؟ ... نمیدونم نگاه کنید .

برای ایجاد موقعیت حتماً باید کدنویسی بلد باشید css + php

چرا فلش نه :

این یه پیشنهاد بود ...! چوه هم سایتتون رو سنگین میکنه و هم گه بازدید کننده رو مرورگرش فلش پلیر نداشته باشه با مشکل برخود میکنه !

یا حق

لینک به ارسال

متاسفانه اکثر مرورگرها گاهی برای اجرای فایل های فلش با مشکل مواجه میشوند وچون کاربران هم باید بر روی سیستم خود حتما فلش پلیر رو نصب کرده باشند ممکن است به جلوه سایت شما صدمه بزند و به خاطر این مشکلات و همچنین چندین مشکل دیگر استفاده از فلش دارد به فراموشی سپرده میشود و حتی شنیده ام که در اچ تی ام ال 5 دیگر از فلش خبری نیست و با اضافه شدن دستورات جدیدی این خلاء پر شده.

الحاقات زیاد رایگانی تا کنون دیدم که چون از فلش استفاده کرده اند معرفی نکردم و در صورتی که اگر از سی اس اس و اچ تی ام ال و حتی جاوا استفاده کرده بودند جزو بهترین ها بودند

برای اموزش سی اس اس و پی اچ پی منابع رایگان کمی به فارسی در نت وجود دارد ولی میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید و از کتابهای موجود استفاده کنید.

http://www.txt.ir

به هر حال برای ایجاد موقعیت جدید در قالب باید بتوان کد نویسی کرد و در صورت تمایل میتوانید به مدیران و یا کاربران جومینا سفارش دهید براتون انجام بدن

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...