amir-shakh 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من این قالب و واسه ورژن 2.5 جوملا میخوام امکانش هست کسی برام لطف کنه طراحی کنه ؟ http://forum.joomina.ir/thread-1368.html?highlight=%D8%B4%D9%87%D8%AF%D8%A7 لینک بالا ورژن 1.5 ک توسط میترا گذاشته شده دلیل اصلی که میخوام واسه 2.5 اینه ک میخوام کاربر تعریف کنم واسه هر قسمت سایت و این ام فکر میکنم فقط تو 2.5 امکان پذیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 سلام من در حال حاضر دارم يه قالبي رو طراحي ميكنم اگه بعد از اون عمري بود و شهداء بهم توفيق نوكري دادند چشم بنده تبديلش مي كنم البته اگه دوستان برزگوار كسي بود كه زودتر انجام بده عالي ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 دوسته عزیز تو وب بگردی اموزش های تبدیل زیاد هست بررو یه سرچ بزن هرجا مشکل داشتی بپرس اینجوری قالب تبدیل کردن را هم یاد میگیری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز اگر عجله ای ندارید انشالله تا هفته دیگر آن را تبدیل خواهم کرد...یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 اگر تو این ضمینه کمک خواستید میتونید رو بنده هم حساب کنید موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-shakh 1 ارسال شده در مهر 91 مرسی منتظرتون میمونم واسه هقته 2 مهر لازمش دارم مرسی ممنونم ک لطف میکنید در حقم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-shakh 1 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز اگر عجله ای ندارید انشالله تا هفته دیگر آن را تبدیل خواهم کرد...یا علی ممنون من هر روز 2 بار این تاپیک و چک میکنم منتظر شما هستم ممنونم واسه همه چیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 درود قالب با کمک های دوست و استاد بزرگم آقای صفر علی تبدیل شده و انشاءا... هرچه زودتر منتشر خواهد شد قالب منتشر شد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر