mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من افزونه ای مثل MP3 Browser می خوام که هم پخش و دانلود داشته باشه (لطفا فارسی باشه) این افزونه در یک تایپک هست اما هم مشکل داره و هم در فارسی کامل نیست لطفا یکی کمک کنه راستی اگه باشه رایگان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 کسی نیست کمک کنـــــــــــه!!! من منتظرم؟1؟ :blush::blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزيز ابتدا جستجو كنيد: پلاگين All-video http://www.joomina.ir/joomla-extension/voice-and-images/players/64-allvideo-joomina.html :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من این پلاگین رو (All-video) رو نصب کردم و راهنما رو هم خوندم اما جواب نگرفتم راستی من از جوملا 2.5 استفاده می کنم :D:D:D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام پلاگین jplayer هم خوبه. چیزایی که می خواهید رو داره نمی دونم فارسی هست یا نه ولی چیزی نداره. قطعا مشکلی نخواهید داشت توی انجمن هم هست بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 ممنون اما من افزونه ای می خواستم که هم قابلیت پخش و هم دانلود رو داشته باشه مثل mp3browser لطفا یکی راهنمایی کنه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر