M K 2 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام بعد از ایندکس نشدن خوب مطالب در گوگل متوجه شدم نقشه سایت داریم اما کامپوننت xmap نیست. حذف کردم که مجدد نصب کنم اما الان موقع نصب » نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد بسته نصب: خطایی در نصب افزونه وجود داشت: com_xmap.zip ممنون مشم راهنمایی بفرمایید اصلاحش کنم. یا یک بسته بهتر معرفی بفرمایید. یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام اول جستجو کنید تو رو خدا http://forum.joomina.ir/thread-8735.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون از پیگیری و دلسوزیتان اما در همین تاپیک هم گویا مشکل دوستمون حل نشده بود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 شما کامپوننت رو از جدوال دیتابیس هم حذف کنید بعد اخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده در یافت و نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در مهر 91 سلام این کارو کردم اما متاسفانه انجام نشد! یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر