cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 باسلام خدمت همه اساتید دوستان ینده می خوام موقعیت newsflash که یه مسیر یاب گذاشتم دقیقا به موقعیت nav منوی بالام بچسبونم و اندازشم عین همون منو بالاییم باشه در صورت امکان راهنمایی کنید اینم آدرس سایت http://figco.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 آقا اینا رو حل کردم چطور عین منو بالاییش کاری کنم که تو همه مانیتور ها فول بشه یه عکس کوچیک تو سی اس اس می دن تکرار می شه کدشو می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 کد مربوز به تکرار شدن این هست background-repeat:repeat شما دقیقا چی کار میخواید بکنید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 دقیقا می خوام اون مکان یاب که که پایین منو بالاییم هست عین موقعیت منوم با کوچک و بزرگ شدن قالب قطع نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 کد زیر رو در انتهای فایل تمپلت خودتون اضافه کنید! #sbbar_bg { background: url("/modules/mod_super_breadcrumbs/images/breadcrumbs_right.gif") no-repeat scroll right top transparent; background-repeat:repeat; height: 30px; width:100%; padding-right: 10px; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 91 آقا نشد باز همون اندازه موقعیت هست اضافه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 این رو هم امتحان کنید: #sbbar_bg { background: url("/modules/mod_super_breadcrumbs/images/breadcrumbs_right.gif") ; background-position:top right; background-repeat:repeat; height: 30px; width:100%; padding-right: 10px; } اگر نشد قالب رو برام ارسال کنید تا انجام بدم! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 91 نشد لینکش براتون پیام خصوصی شد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 نگاه کنید برای منو اگر خط مشکی وجود داره اون از طریق کد نویسی انجام نشده و تنها یه عکس هست که انتهاش مشکی شده شما اگر میخواید خط خاکستری هم بیوفته او عکس رو کمی بزرگتر کنید و رنگ خاکستری هم بهش اضافه کنید اسم عکس هم هست JL_hed موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 91 داداش من که گفتم یه عکس سیاه گذاشته و اون تکرار می شه فقط من می خوام پاینی هم هر چقدر سایتو کوچیک کردیم (ctrl --) عین منو بالایی ثابت بمونه ببینید همون جاهایی که نشون دادم از چپ و راست یه رنگ خاکستری بره همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مهر 91 آقا ما هر کاری کردیم نشد که نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر