filip-m 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان راستش من یه مدت دیگه میخوام تو یه سایتی ادمین شم اما تا حالا محیطشو ندیدم البته خودم وب سایت جوملا روی هاست رایگان دارم در حد معمول هم بلدم با محیط جوملا کار کنم اما دوس دارم بدونم یه سایت واقعی و حرفه ای تحت جوملا چه امکاناتی ممکنه داشته باشه که مهمن و اینکه من باید الان چه چیزی رو تمرین کنم که اونجا با مشکل بر نخورم؟؟ اگه کمکم کنین خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام سوالتون کمی گنگ است. شما میخواهید ما چیزی رو راهنمایی کنیم که نه اصلا ما میدونیم چه سایتیه و نه اصلا شما دیدی چه سایتیه؟ ولی خوب به طور معمول باید ارسال مطلب / ایجاد مجموعه / نصب یا حذف افزونه / ایجاد یا حذف ماژول یا پلاگین و ... از این بیشتر نمیشه راهنمایی کرد شما ادرس سایت آنها رو بدید شاید بتونیم کمی بیشتر راهنمایی کنیم. شما مطمئن هستید که اون سایت از جوملا 1.5 استفاده میکنه؟ اگه از 2.5 استفاده میکنه پیشنهاد میکنم کتاب آموزشی اونو بخونید/ بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در شهریور 91 من این مواردی رو که گفتین بلدم اما میخواستم بدونم موارد فنی و کنترلی و امنیتی چی باید بلد باشم؟ چون مدیر کل یه سایت باید همه کاره اون سایت باشه اما من نگرانم جایی رو اشتباه کنم!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر