rambler 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام. دوستان من دنبال یه افزونه ام که در مورد یک کلمه خاص" مشهد" تمام اخبار مربوط به همین کلمه رو تمام و کمال از سایت khabarfarsi بگیره و توی سایت من نشون بده.یعنی نمی خوام عنوان مطلب باشه.می خوام خود مطلب کامل باشه.ناگفته نماند سایت خبر فارسی هر روز یک ایمیل به من می زند که تمام اخبار مربوط به مشهد رو عنوانی نشونی میده! پیشاپیش سپاس:heart::002: :64 (20): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rambler 0 ارسال شده در مهر 91 کسی بعد از دو هفته نمی خواد جواب بده؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام می تونید لینک ار اس اس اخبار مربوط به مشهد رو از سایت مربوطه بگیرید و با ماژول های ار اس اس اونو تو سایتتون نشون بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز بهترین کار اینه که برید داخل بخش همون موضوع و ادرس خبر خوانش رو بر دارید و توسط ماژول نمایش خبر خوان کلیه مطالب رو به نمایش بگزارید ..پس از هر بار اپدیت در بخش سایت مربوطه مطالب در خبر خوان ریدر شما به نمایش در خواهد امد...:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 باید از خبرخوان هایی که مطالب رو به محتوای جوملا انتقال میدن استفاده کنید. مثل feedgator. البته این نوع افزونه های تجاری هستند و باید در سایتهای وارز دنبال اونها بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rambler 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون از همه دوستان.این افزونه feedgator رو از کجا می تونم گیر بیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام از اینجا http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-edition/automatic-articles/13573 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر