mehdiballa 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میخواستم ببینم که این امکان وجود داره که مطالب ارائه شده در سمینار یا فیلم کامل سمینار بعد از تمام شدن در سایت قرار بگیره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miyahoo 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میخواستم ببینم که این امکان وجود داره که مطالب ارائه شده در سمینار یا فیلم کامل سمینار بعد از تمام شدن در سایت قرار بگیره ؟ به نکته خوبی اشاره کرده دوستمون . ما که تو شهرستانیم چه گناهی کردیم ! اگه فیلم سمینار رو هم برای دانلود بزارید عالی میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 درود فیلم همایش بعد از تدوین بصورت عمومی منتشر خواهد شد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiballa 0 ارسال شده در شهریور 91 درود فیلم همایش بعد از تدوین بصورت عمومی منتشر خواهد شد. یاعلی خیلی ممنون که این کا رو انجام میدین ! ولی من خودم حتما تو سمینار شرکت میکنم چون با حضور این مهندسان حتما اطلاعات خوب و به روزی بدست میاد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
enigma 0 ارسال شده در آذر 91 درود . هنوز فیلم سمینار تدوین نشده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 91 درود . هنوز فیلم سمینار تدوین نشده ؟ [align=right]درود هنوز خیر یاعلی [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiballa 0 ارسال شده در دی 91 درود . هنوز فیلم سمینار تدوین نشده ؟ [align=right]درود هنوز خیر یاعلی [/align] آقا پس قضیه سر کاریه دیگه هاااااان ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام اقا مهدی اگر سرکاری بود عنوان نمیشد خواهش می کنم لحن تون رو اصلاح بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiballa 0 ارسال شده در دی 91 ببخشید !قصد توهین نداشتم ........ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر