roozi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من یه سایت با جوملا 2.5 درست کردم وقتی کسی تو سایت ثبت نام میکنه واسش ایمیل ارسال میشه ولی به من که مدیر سایتم چیزی ارسال نمی شه یا وقتی تو کیوننا موضوعی می نویسن به من اطلاع داده نمی شه. www.iranprotel.con سلام من یه سایت با جوملا 2.5 درست کردم وقتی کسی تو سایت ثبت نام میکنه واسش ایمیل ارسال میشه ولی به من که مدیر سایتم چیزی ارسال نمی شه یا وقتی تو کیوننا موضوعی می نویسن به من اطلاع داده نمی شه. www.iranprotel.con ببخشید ته آدرس سایت اشتباست. www.iranprotel.com سلام من یه سایت با جوملا 2.5 درست کردم وقتی کسی تو سایت ثبت نام میکنه واسش ایمیل ارسال میشه ولی به من که مدیر سایتم چیزی ارسال نمی شه یا وقتی تو کیوننا موضوعی می نویسن به من اطلاع داده نمی شه. www.iranprotel.com سلام من یه سایت با جوملا 2.5 درست کردم وقتی کسی تو سایت ثبت نام میکنه واسش ایمیل ارسال میشه ولی به من که مدیر سایتم چیزی ارسال نمی شه یا وقتی تو کیوننا موضوعی می نویسن به من اطلاع داده نمی شه. www.iranprotel.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز از هاست رایگان استفاده نمی کنید؟؟ در سی پنلتان در قسمت ایمیل اکانت ها ببینید اکانت default برای میل وجود دارد؟ به شما این پیغام را می دهد؟؟ "نتوانست تابع ایمیل را فراخوانی کند" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roozi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام.هاستم رایگان نیست.قبل از این یه سایت با جوملا 1.5 داشتم که کاملا کار می کرد و مشکلی نداشت اما بعد از اینکه سایتم رو از نو با جوملا 2.5 درست کردم همین مشکل "تابع ایمیل را نمی تواند فراخوانی کند" ایجاد شد.تو لوکال این مشکل رو داشتم یکی از دوستای عزیز تو انجمن فرمودند که بره تو هاست اصلی بر طرف میشه بعد از اینکه به هاست اصلی هم رفت مشکل کماکان باقی بود تا اینکه تو فایل configoration یه دست کاری کردم.مشکلات قبلی برطرف شد ولی این مشکل به وجود اومده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر