soniaaaa 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام توی گوگل خیلی سرچ کردم اما متاسفانه نتونستم لینکی رو پیدا کنم که جهت دانلود باشه . یه وب سایت اداری دارم که مربوط به سال 85 هست و ورژن 1.0.11 رو داره ... میخوام از 1.0.11 به 1.0.13 و بعد به 1.0.15 ارتقاء بدم .. کسی اطلاعاتی داره یا منبع دانلودی که بتونم استفاده کنم ؟ ( چون اکثر لینک ها بخاطر اینکه مربوط به گذشته هست پاک شدن و دیگه وجود ندارن ) ممنونم :002::heart: ( ضمنا شرمنده تو این بخش عنوان کردم ... بخش ارتقاء ها غیرفعال بود برای موضوع جدید ) شرمنده ام ... ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام خب دوست عزیز این نسخه دیگه منسوخ شده شما باید تذکرات امنیتی رو جدی میگرفتید و سایت رو مرحله به مرحله به روز می کردید سایت رسمی جوملا دیگه 1.5 رو هم پشتیبانی نمیکنه http://www.joomla.org/download.html چه برسه به 1.0 !!!!!!!!!!!!! باید ببینید کسی واسه خودش آرشیو نسخه های جوملا 1.0 رو بصورت فارسی داره یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 دانلود Joomla_1.0.11_to_1.0.13 دانلود Joomla_1.0.13_to_1.0.15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soniaaaa 0 ارسال شده در مهر 91 واقعا ممنونم آقای موذنی .... شما همیشه به من کمک میکنید .سپاس بسیاااااااااااااار :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر