padidehco 9 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان چطوری می تونیم با فریمورک قالب برای جوملا درست کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام فریم ورک ها اصولا چون کد نویسی ها در آن انجام شده کار طراحی قالب رو آسون میکنه. به نظرم یکی از بهترین ها که شرکت های بزرگی از آن استفاده می کنند فریم ورک گانتری می باشد. البته برای استفاده از این فریم ورک باید به css و html هم آشنایی لازم رو داشته باشید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در شهریور 91 سلام فریم ورک ها اصولا چون کد نویسی ها در آن انجام شده کار طراحی قالب رو آسون میکنه. به نظرم یکی از بهترین ها که شرکت های بزرگی از آن استفاده می کنند فریم ورک گانتری می باشد. البته برای استفاده از این فریم ورک باید به css و html هم آشنایی لازم رو داشته باشید. بدرود با سی اس اس و اچ تی ام ال آشنایی دارم اما نمی دونم چطوری از فریمورک استفاده کنم برای ساخت قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام من آموزش فاسی در این باب تا به حال ندیدم. باید تمرین کنید تا بتوانید یاد بگیرید. مشکلی داشتید میتونید مطرح کنید تا اگر کسی میدونه مشکلتون رو حل کنه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز من تاحالا با این فریمورک قالب نساخته ام اگر آموزش انگلیسی هم دارید لطفا بزارید تا بخونیم اخه من دفعه اولم هست که می خواهم با اون کار کنم و هیچ اطلاعاتی در مورد کار با اون ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 کلیه آموزش ها در سایتش موجود هست Gantry Framework نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر