fr_sdgh 0 ارسال شده در شهریور 91 برای[/php] با این ارور مواجه میشم vmError: VmTableData نام مستعار برای لینک های تصحیح شده در رکورد پیدا نشد !ناتوان در ذخیره اطلاعات نام مستعار برای لینک های تصحیح شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در شهریور 91 این مشکل برطرف شد / باید نام مستعار رو به انگلیسی وارد میکردم آقا یه مشکل دیگه / قیمت محصول رو ریال انتخاب میکنم اما بازم تو بخش کاربری یورو رو نمایش میده! چرا؟ v*p*n رو چک کردم جوملا فارسی و اورجینال رو هر دو امتحان کردم اما نشد!!!!؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در شهریور 91 الو الو کسی نیست :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در شهریور 91 مگه جومینا پشتیبان محصولش نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در شهریور 91 واقعا که :@ خودتون اسم ویرچومارت رو گذاشتین فروشگاه ساز جومینا بعد هیچ پشتیبانی هم نمیدین یکی حداقل بگه چی به چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر