رضا ابراهیمی 0 ارسال شده در شهریور 91 من ماژول bt content slider راست چین شده جومینا را نصب کردم . ولی وقتی به ماژول عنوان میدهم ، عنوان در سمت چپ نمایش داده می شود . لطفاً راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 از کجا دانلود کردید؟ تا جایی که من اطلاع دارم جومینا هنوز این افزونه را راست چین نکرده BT Content Slider نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا ابراهیمی 0 ارسال شده در شهریور 91 از سایت جومینا http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-setup/494-btcontentslider.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا ابراهیمی 0 ارسال شده در شهریور 91 لطفاً به تصویر دقت کنید ، من می خواهم این دو جا به جا شوند: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 دمو قرار بدید تا دوستان کدهای سایت شما رو بررسی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا ابراهیمی 0 ارسال شده در شهریور 91 تا به حال کسی از این ماژول استفاده نکرده؟ فکر می کنم مشکل فقط ار خود ماژول است نه سایت . چون من بسته نصبی قالب bt arise فارسی شده برای جوملا 1.7 را دانلود کردم و این ماژول عنوانش درست ( در راست ) نمایش داده می شود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر