مسعود وحید 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام آقا من یه ماژول دارم که وقتی توی لوکال تستش می کنم خوب کار میده ولی وقتی میبرمش روی هاست بجای ترجمه ی قسمت هایی که در فایل ترجمه هست ، فقط مقادیر رو به صورت خام نشون میده . در ضمن مسیر پوشه های log و tmp رو هم بعد از انتقال سایت درست کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 درود بر شما مقادیر را بصورت خام نشون میده یعنی خطی که باید برای آن ترجمه بنویسید را نشون میده؟ مثلاً COM_HSTD_TITLE_START ، اگر بله احتمالاً جایی علامت "" جا انداختید اگر معادل انگلیسی را بکار میبره درست فایل معرفی نشده است در صورت تمایل فایل را بفرستید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در مهر 91 با سلام آقا من یه ماژول دارم که وقتی توی لوکال تستش می کنم خوب کار میده ولی وقتی میبرمش روی هاست بجای ترجمه ی قسمت هایی که در فایل ترجمه هست ، فقط مقادیر رو به صورت خام نشون میده . در ضمن مسیر پوشه های log و tmp رو هم بعد از انتقال سایت درست کردم . سلام دوست عزيز مشكل شما از اينجا شروع ميشه كه احتمالاً فايل ترجمه شما به جاي فرمت utf-8 با فرمت ANSi ذخيره شده به خاطر همين فقط روي سيستم شخصي خودتان فايل ترجمه اجرا مي شه موفق باشيد سپاس و تخصيص اعتبار يادتون نره:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر