Alirezanet 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام من بعد از نصب این افزونه در قسمت پیکربندی (پرداخت زرین پال) که به jShopping اضافه شده میرم و اطلاعات قسمت پیکربندی ناقص هست ! عکس : افزونه رو هم چند بار کاملا حذف کردم و باز نصب کردم درست نشد ! وقتی هم از توی سایت اقدام به خرید با استفاده از زررین پال میکنم منو انتقال به سایت زرین پال نمیده ! و مثله خرید ساده میگه از خرید شما متشکریم :002: لطفا یکی کمک کن ! کارم عجیییب گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alirezanet 1 ارسال شده در شهریور 91 با اینکه اپم تلقی میشه ! ولی 1 نفر نیست جوابی به ما بده !! ما مدیر سایت جومینا صحبت میکردم میگفت توی انجمن مدیران حداقل جوابتو میدن ! ولی الان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 از ارسال پست های پشت سر هم خودداری کنید بهتره یکم صبر کنید تا جوابتون داده بشه :001::001: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مشکل شما فقط تویه این افزونه هست یا نه هرافزونه ی درگاه زرین پال را نصب می کنید این مشکل را دارد؟ :002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alirezanet 1 ارسال شده در دی 91 از ارسال پست های پشت سر هم خودداری کنید بهتره یکم صبر کنید تا جوابتون داده بشه :001::001: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مشکل شما فقط تویه این افزونه هست یا نه هرافزونه ی درگاه زرین پال را نصب می کنید این مشکل را دارد؟ :002::002: من برای joomshopping احتیاج به درگاه پرداخت زرین پال داشتم که فکر میکنم کلا وجود نداره ! فقط 1 نسخه کد شده تجاری پیدا کردم که به دلیل اینکه کد شده هست و من میخوام توی سایت های مختلف ازش استفاده کنم به کارم نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر