Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من بعد از نصب کامپوننت جی کامنت(اگه درست یادم بیاد) یه نویشته ی جومینا کنار نظرات اورده میشه اونو چجوری حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام دموی انلاین بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 bisttech.ir/index.php/2012-08-22-19-00-50/etelaa/102-avalin-matlab نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 کسی بلد نیست؟ در ضمن عکسی که گذاشتم درست نیست-اخه یه عکس دیگه با همون اسم گذاشتم یه عکس دیگه رو اورده به همون ادرس که دادم برید تا بفهمید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 درود من کدهای سایتتون رو بررسی کردم اما برای این کدی ندیدم! شاید در کد های خود کامپونت هست! پیشنهاد میکنم یک بار کلا افزونه رو حذف و از نو نصب کنید. منتظر جواب دوستان دیگر هم باشید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 میخوام همین کار رو بکنم اگه درست نشد صبر میکنم ببینم بقیه چی میگن ممنون:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر