hraeissi 1 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من امروز بعد از مدتها رفتم به یکی از سایتهایم سر بزنم و دیدم وقتی در بخش مدیریت کلمه کاربری و رمز رو می زنم و ok می کنم صفحه سفید می شود و چیزی برایم نمایش داده نمی شود ،به نظرتان چطوری میتونم مشکل را حل کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام احتمالا باید قبلا افزونه ای نصب کرده باشید که اینجوری شده. باید از طریق phpmyadmin یکی یکی پلاگین ها رو غیر فعال کنید و تست کنید که درست می شود یا خبر. اگر پلاگین امنیتی جومینا رو نصب کردید ابتدا ان را غبر فعال کنید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام از ادمین سرورتون سوال کنید تو این مدت تغییراتی در سرور داده اند یا خیر ضمن آنکه بگید براتون نمایش پیامهای خطا رو فعال کنند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hraeissi 1 ارسال شده در شهریور 91 با سلام از ادمین سرورتون سوال کنید تو این مدت تغییراتی در سرور داده اند یا خیر ضمن آنکه بگید براتون نمایش پیامهای خطا رو فعال کنند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سرور مال خودمه و تغییرات بروزسانی آپاچی هستش ولی من روی سرور سایت های دیگری هم دارم ،اول فکر کردم که این مشکل بر اثر بروزرسانی سرور بوده ولی وقتی دیدم سایتهای دیگم که برخی از اونها ورژن 1.5 است مشکلی نداشتند در خصوص پیغام هم چیزی نمیده فقط صفحه سفید میده روی جوملا هم معمولاً تغییر مسیر مدیریت را نصب می کنم و اون هم ربطی به این مسئله من نداره فقط تفاوت این سایت با سایت دیگه من اینکه که این سایت روش open id نصب بوده 1 واکنش ها : abas_too نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر