shahiboy 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام . نمیدونم شاید سوالم تکراری باشه..اما من که جوابمو تو انجمن پیدا نکردم. من قالب مگادانلود جومینا رو روی جوملا 1.5 نصب کردم. میخواستم سایز عنوان مطلب رو تغییر بدم یا رنگشونو عوض کنم. باید کجای css ها رو تغییر بدم؟ (سایز عنوان مطالب نه عنوان منوها و ... فقط عنوان مطالب) اگه میشه مسیر دقیقش رو بم بگید. thanks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دمو قرار بدید تا کدها برسی بشند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahiboy 0 ارسال شده در شهریور 91 با عرض پوزش اسم قالب مگادانلود بوده و به اشتباه مگامنو نوشتم! اینم لینک دموش و دانلودش قالب مگادانلود جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 دوست گلم آدرس سایت خودتون رو قرار بدید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahiboy 0 ارسال شده در شهریور 91 دوست گلم آدرس سایت خودتون رو قرار بدید! موفق باشید دوست گلم آدرس سایت خودتون رو قرار بدید! موفق باشید آخه سایت روی لوکال نصبه نه هاست! قالب دقیقا همین قالب مگادانلود هست فقط میخوام بدونم چطور میشه عنوان مطالبشو تغییر سایز داد و کوچکتر کرد آخه سایت روی لوکال نصبه نه هاست! قالب دقیقا همین قالب مگادانلود هست فقط میخوام بدونم چطور میشه عنوان مطالبشو تغییر سایز داد و کوچکتر کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 نصب قالب شما وقت بر هست برای دوستان و شاید به نتیجه دلخواه شما نرسه... شما قالب رو روی یه هاست رایگان نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahiboy 0 ارسال شده در شهریور 91 نصب قالب شما وقت بر هست برای دوستان و شاید به نتیجه دلخواه شما نرسه... شما قالب رو روی یه هاست رایگان نصب کنید موفق باشید قالب رو روی هاست رایگان نصب کردم . اما جوملاش 2.5 هست . و فونتاش خوبه/ اما تو جوملا 1.5 فونتها بد نمایش داده میشه. برات مشخصاتو تو پیام فرستادم امیدوارم بشه کاری کرد. مرسی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر