saeedada 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام. من یک فرم ساز rsformخریداری کردم حالا میخوام بدونم چجوری میشه بعد از پر کردن فرم توسط کاربر و گرفتن شماره مبایل به کاربر از طریق وب سرویس پیامک ارسال کرد؟ اگه میشه حال چجوری میشه یک مقداری رو از دیتابیس براش فرستاد. مثلا کد رهگیری من تو چندتا فروم دیگه دنبال این موضوع گشتم اما فقط نحوه ارسال پیامک به مدیر (فقط یک شماره خاص) اونم به صورت کلی و شاید ناقص توضیح داده بودن. اگه امکانش هست کامل توضیح بدید. فکر کنم این آموزش نیاز خیلی از کاربرا باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز بنده تونستم در ثبت نام خود جوملا و همچنین فرمهای php که طراحی کرده بودم، امکان ارسال پیامک به اون کاربر رو مبنی بر موفقیت آمیز بودن ثبت نام و یا موفقیت آمیز بودن ارسال پیام رو بنویسم اما با rsform امتحان نکردم، بررسی میکنم خبرشو بهتون از طریق پیام خصوصی میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون. باور کنید کل اینترنت رو گشتم. شدنش که احتمالا بشه. چون آر اس فرم حتما این قابلیت رو داره. تو فروم های دیگه ارسال پیامک فقط به مدیر برای اطلاع رسانی رو دیدم. اگه فرم ساز کامل دیگه ای هم سراغ دارید که این امکان رو داره بهم معرفی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در شهریور 91 ببینید شدن که میشه هر فیلدی که در فرم ایجاد میشه یک شناسه خواهد داشت که میتونید شناسه مربوطه رو از دیتابیس هم ببینید که موبایل در کدام فیلد ذخیره شده بعد در پیامک اون فیلد رو خوند و در شماره ارسال پیامک قرار داد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 91 به سایت ir-payamak.com برید و با پشتیبانی تماس بگیرید. اونا می تونن واست rsform رو به سامانه پیام کوتاه وصل کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در شهریور 91 ببینید شدن که میشه هر فیلدی که در فرم ایجاد میشه یک شناسه خواهد داشت که میتونید شناسه مربوطه رو از دیتابیس هم ببینید که موبایل در کدام فیلد ذخیره شده بعد در پیامک اون فیلد رو خوند و در شماره ارسال پیامک قرار داد! موفق باشید یک مثال عینی میشه واسم بیارید؟ می دونم گرفتارید اما ارزش داره به مولا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز اگر از پیامک ایرانیان استفاده می کنید در تیکت در خواست بدید براتون متصل می کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز اگر از پیامک ایرانیان استفاده می کنید در تیکت در خواست بدید براتون متصل می کنند موفق باشید نه متاسفانه پنلی چندین ساله با هزینه بالا دارم. انگار اونایی که بلدن سرشون شلوغه یا حوصله ندارن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 به بین شما ازکی سرویس خریداری کردی؟ نامه شرکت را بگو اینجوری میریم میبینم میتونم برات کاری کنم یا نه:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در شهریور 91 اینم مشخصاتی که پنل واسه وب سرویس بهم داده. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13480695691.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز بنده تونستم در ثبت نام خود جوملا و همچنین فرمهای php که طراحی کرده بودم، امکان ارسال پیامک به اون کاربر رو مبنی بر موفقیت آمیز بودن ثبت نام و یا موفقیت آمیز بودن ارسال پیام رو بنویسم اما با rsform امتحان نکردم، بررسی میکنم خبرشو بهتون از طریق پیام خصوصی میدم سلام مقدوره آموزشی که در این باره برای دوستمون فرستادید رو نیز برا منم بفرستین؟ متشکر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر