irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام میخوام قالبی نصب کنم که خطای زیر ظاهر میشه. باید چیکار کنم؟ خطا==>نصب قالب: در حال حاضر یک قالب در این نام دایرکتوری استفاده می شود: نصب. آیا شما سعی دارید که دوباره قالب را نصب نمایی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام چک کنید شاید قبلا همچین قالبی نصب کرده باشید جدول قالب ها هم چک کنید ببینید شاید اثری از این قالب مونده که ارور میده بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام این یعنی شما قبلا این قالب یا قالبی با همین نام رو روی جوملاتون نصب کردین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام چک کنید شاید قبلا همچین قالبی نصب کرده باشید جدول قالب ها هم چک کنید ببینید شاید اثری از این قالب مونده که ارور میده بدرود کدوم پوشه ها رو باید چک کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. هر کاری لازمه خواهشا راهنمایی بفرمایید تا انجام بدم... تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام ابتدا در تب افزونه ها » نصب و حذف » مدیریت برید و اونجا بگردید شاید غیر فعال باشد . بعد اگه پیدا نشد به phpmyadmin برید و جداول extensions رو باز کنید و جستجو کنید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر