mafia 0 ارسال شده در آبان 89 اپلود سنتر جومینا از چه افزونه ای استفاده میکند منظورم dl.joomina.irهستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 89 سلام میتونی از این آدرس دانلود کنی وب سایت جومینا اسکریپت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 با سلام اگه ممکنه در اپلود سنتر جومینا اپلود کنید ولینکشو بذارید:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست من ... چه فرقی میکنه ؟! از همون سایت joominascript دانلود کنید ! اما من برای شما رو uploader جومینا هم آپلود کردم . اینم لینکش : به علت اختصاصي بودن حذف شد!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 برنامه در نصب پیغام ( نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد. ) را میدهد کمی در نصب و کار با برنامه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در آذر 89 یه سوال ! شما این فایل رو میخواین رو جوملا نصب کنید ؟ این که جزو extensionهای جوملا نیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز این یه اسکریپت مخصوص آپلود سنتر هست و باید جداگانه نصب نمایید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 دوستان نحوه نصبش چگونه است باید داخل ساب دامین ریخته بشه یا در پوشه اصلی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 در هر دو حالت می تونید استفاده کنید و یک دیتابیس هم براش درست کنید... بعد از آپلود پک این آپلود سنتر، آدرس دایرکتوری که این پک رو درش آپلود کردید فراخوانی کنید... نصبش پیچیده نیست شما شروع کنید اگر مشکلی داشتید بفرمائید تا بیشتر راهنمایی کنیم... با آروزی موفقیت برای شما دوست عزیز یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 من محتویات فایلو در هاستم کپی کردم اما تغییری رخ نداد اینم صفحه مورد نظر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز محتویات رو در ساب دامین انتقال ندادی یه چیز دیگه یه پوشه در همجا که محتویات جوملا اونجا قرار داره باز کن و بنویس dl بعد محتویات رو همیجا قرا بده بعد نصبش کن اگه نتونستی پیام بده تا برات انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 به پیش نهاد دوستمون refagat از کلیجا استفاده کردم وبه راحتی نصب شد از همگیتان ممنون اگر در کار با کلیجا موردی خاص است لطفا توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در آذر 89 سلام جناب آقاي حسام اين اسكريپت مخصوص اعضا ميباشد و فكر نكنم كه شما اجازه داشته باشيد كه فايل هاي اختصاصي سايت من رو براي عموم منتشر كنيد خيلي خيلي متاسفم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 دوستان من هیچکدام از اونها را نصب نکردم من یک اسکریپت میخواهم که فقط خودم بتونم اپلود کنم بعد از اون هم لینک مستقیم برای دانلود داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آذر 89 این کار که دیگه نیاز به اسکریپ آپلو و از این حرفا نیست شما می تونی بصورت دستی از سی پنل یا ftp خودتون فایلاتون تو سرور آپلود کنید و یک لینک ساده بدید و یا یک عکس دانلود بزارید و روی عکس رو لینکش بدید به فایل که رو سرور برای دانلود گذاشتید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز اپلود کردن مستقیم اشکالاتی داره مثل خراب شدن لینک (اینجور که به من گفتند)بعد از اون من میخواهم یک سازماندهی خوب ذاشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز به نظر من کلیجا از همه این اسکریپت ها بهتره میتونی از اون استفاده کنی و نصبش هم راحت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 سلام کلیجا را نصب کردم ولی نام کاربری و کلمه عبور میخواهد خواستم ثبت نام کنم ولی کد تصویری نشان داده نمی شود خودتان نگاه کنیداینم ادرسش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز GD در سرور شما فعال هست!؟ پک این اسکریپت رو مجدد دانلود و اسکریت نصب شده فعلی رو حذف و مجدد نصب کنید... اگر دوست داشتید در صورت امکان اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا براتون نصب کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mafia 0 ارسال شده در آذر 89 اقا مجتبی نسخه انگلیسیشو نصب کردم درست شد حالا اگه بخوام فارسی سازشو کپی کنم باید اونو کجا بریزم در ضمن چگونه میتونم ماکسیمم فایلها رو تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام فایلهای زبان رو آپلود کنید ... // برای راحتی کار کل دایرکتری زبان رو آپلود کتید / .................. روش کلی میتونید از مدیریت تنظیم کنید / ................. روش کلی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 میتونید کلیجا فارسی رو از پی سی ول دانلود کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در دی 89 با سلام خدمت اساتيد محترم من اسكريپت eXtremeFileHost را نصب كردم اما وقتي مي خواهيم فايل آپلود شده دانلود كنيم ميگه فايل پيدا نشد. يعني شمارش معكوس تا ده ميشماره وقتي دكمه دانلود ظاهر ميشه روي دكمه كليك كني ميگه فايل يافت نشد. خواهشمندم راهنمايي بفرماييد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز لطفا چک کنید که اصلا فایلها آپلود شده ؟؟؟ یعنی توی هاستتون فایلی موجود هست ؟؟؟؟ اگر نیست باید دسترسی لازم به پوشه آپلود بدهید تا فایلهای درون آن آپلود شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در دی 89 سلام ممنون از پاسخ تان فايل آپلود شده لينك حذف هم كار مي كنه وارد اف تي پي شويم فايل قابل رويت است اما دانلود نمي كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر