mahdi10539 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام من ماژول nicepanel رو نصب کردم.پیغام میده کامل نصب شد. مشکل عجیب یا عدم آگاهی من از کار کرد این ماژول اینه که نه تو مدیریت پلاگین و نه تو مدیریت ماژول و نه تو کامپوننتها نیستش یه بار هم این موضوع مطرح شده ولی من بررسی کزدم جواب عزیزان رو ولی نتیجه ای نداشت.چون هیج جا نبودش که بخوام فعال کنم! هم اکنون نیازمند یاری رنگیتان هستیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام شاید ماژول مشکل داره یا برای 2.5 بهینه نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در شهریور 91 من ماژول نسخ 2 فارسی رو از جومینا دریافت کردم.برا جوملا 2.5 یعنی از ماژول هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 من ماژول nicepanel رو نصب کردم.پیغام میده کامل نصب شد با سلام دوست عزیز ، این افزونه ماژول نیست ، بلکه یک پلاگین میباشد پس از نصب در قسمت مدیریت پلاگین ها قرار خواهد گرفت اطلاعات بیشتر : http://forum.joomina.ir/thread-15533.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز ممنونم از توجهت ظاهرا باید دوباره سوالمو تکرار کنم که من این پلاگین رو نصب کردم,اما تو قسمت مدیریت پلاگینها هم نیستش! نه تو ماژولها و نه تو کامپوننتها! اصلا هیج جا نیستش!درصورتی که پیغام میده افزونه نصب شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بنده متوجه سوالتون بودم . عرض کردم پلاگینه و در مدیریت پلاگینها باید پیداش کنید تو مدیریت افزونه ها در سربرگ مدیریت ببینید نامش ثبت شده یا نه اگر نه مجددا" نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در شهریور 91 ممنونم از لطفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر