jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 91 من این قالب را در لوکال هاست نصب کردم اما منوی آبشاری بالا نمایش نمیدهد بنظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟ http://www.livedemos.net/j25/?template=ifreedom-fjt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در تنظیمات ماژول نمایش زیرمنوها رو فعال کرده اید؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 91 کدام ماژول ؟لطفا بیشتر توضیح بدهید من یک ماژول swmenufree دارم اما منوی که در قسمت بالا فعال میکنم بصورت منوی درختی نمایش میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام نیازی به ماژول نیست شما ماژول منوی مورد نظرتون رو از طریق ماژول جدید در جوملا ایجاد کنید و نمایش دائمی زیرمنوها رو بله بگذارید بعد ماژول رو در موقعیت مربوطه منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 91 ببخشید این ماژول جدید چگونه میتوان ایحاد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 برادر من ایجاد یک ماژول جدید که دیگه چیزی نیست در سایت جومینا لرن اموزش تصویریش هست به بخش مدیریت ماژولها برید روی جدید کلیک کنید و ایجاد منو رو انتخاب کنید لطف کنید قبل از پرسیدن سئوال کمی تلاش کنید تا به جواب برسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 منظور استاد دفاعی این هست که منو جدید در ماژول ها ایجاد کنید افزونه ها-ماژول ها-جدید-منو موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 91 مازول جدید ایجاد کردم اما این منوی اصلی در کادر مشکی بالا ی وب سایت نمایش نمیدهد مثل این وب سایت http://www.livedemos.net/j25/?template=ifreedom-fjt تمام موقعیت ها را انتخاب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام در موقعیت nav یا nav1 هم امتحان کردید؟ احتمالا در انتخاب موقعیت اشتباهی رخ داده. اگه بسته نصبی این قالب رو دارید دوباره تو لوکال نصب کنید و موقعیت رو مشاهده کنید.( البته اگه امکانش هست ) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام این موقعیت ها را ندارم nav یا nav1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام ماژول منو را در موقعیت Menuload منتشر کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 91 با انتخاب این موقعیت مشکلم حل نشد با انتخاب این موقعیت مشکلم حل نشد وقتی حالت position-1 انتخاب میکنم منو در بالای وب سایت نمایش میدهد اما در کادر مشکی رنگ مثل این سایت نمایش نمیده با انتخاب این موقعیت مشکلم حل نشد با انتخاب این موقعیت مشکلم حل نشد وقتی حالت position-1 انتخاب میکنم منو در بالای وب سایت نمایش میدهد اما در کادر مشکی رنگ مثل این سایت نمایش نمیده http://www.livedemos.net/j25/?template=ifreedom-fjt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 موقعیت navr موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مهر 91 باز هم مشکل وجود دارد لینک وب سایتم است با جوملا 2.5 است اما منوی آبشاری با تمام موقعیت های امتحان شده منو آبشاری نمایش نمیدهد http://www.aboonajmi.xzn.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 دوسته من هنگام ایجاد زیر منو در ایتم های منو باید بجای کلمه ی بالا رویه منو یی که می خواین زیر منو داشته باشه کلیک کنید:002::002::002::002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مهر 91 با تشکر از همه دوستان مشکلم در هاست حل شد اما این موقعیتها در لوکال هاست امتحان میکردم جواب نمیداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مهر 91 حالا چگونه منو بالا راست چین کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام بزرکوار سوال جدید در تایپیک جدید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر