shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من یه مشکل جدی با ویرچومارت دارم - از جوملا 2.5.4 جومینا و ویرچومارت 2.0.6 جومینا استفاده می کنم - کلی محصول و مجموعه و عکس توی ویرچومارت اصافه و تعریف کرده ام وقتی توی سایت ویرچومارت همه ی محصولات رو به صورت زیر هم و عمودی از بالا به پایین نشون میده یعنی به صورت کنار هم و ماتریکسی نشون نمیده توی هر قالبی هم که تست کردم همین بوده - چی کار کنم واقعا موندم.... ممنون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام در بخش تنظیمات می تونید تعیین کنید در هر سطر چند محصول رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام در بخش تنظیمات می تونید تعیین کنید در هر سطر چند محصول رو نشون بده بله اونجا رو تغیر دادم ولی فرقی نداشت پیش فرض اش سه ستونه هست در ضمن قبل از اینکه این سوال رو هم بپرسم چندین و چند بار توی گوگل و انجمن های مختلف جستجو کردم دیگران هم این مشکل رو داشته اند اما جوابی براش پیدا نکردم باز هم ممنون امیدوارم به لطف دوستان یه راهی پیدا بشه که هم جواب من باشه هم گره از کار خیلی های دیگه باز کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_sadegh 2 ارسال شده در دی 91 سلام منم دقیقاً همین مشکل رو دارم تنظیماتش رو هم چک کردم سه ستون ست اما همه محصولات رو تو یک ستون نشون میده اینجور که تو گوگل سرچ کردم مشکل خیلیا هست اما هیچ جا راه حلی براش پیدا نکردم ممنون میشم اگه جواب بدین 1 واکنش ها : vahid_tse نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behi2222 0 ارسال شده در دی 91 باور كنيد كه من هم همين مشكلو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر