shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت دوستان من ویرچومارت 2.0.6 دانلود و نصب کردم - متاسفانه هیچ ماژولی همراه این کامپوننت نبود اولا از کجا می تونم ماژول های این کامپوننت رو خصوصا فارسی شده هاش رو گیر بیارم ماژول هایی مثل نمایش مجموعه و زیر مجموعه های محصولات - ماژول نمایش محصولات یک مجموعه ی خاص دوم آیا با ساختن منو از کامپوننت ویرچومارت این امکان وجود داره که محصولات رو بصورت مابریکسی نمایش بدم چون با قالب آرتیستر 3 که استفاده می کنم همه ی محصولات و مجموعه ها رو بصورت خطی عمودی از بالا به پایین میاره قالب فارسی رایگان سازگار با ویرچومارت 2.0.6 و جوملا 2.5 سراغ دارید ؟؟؟ ممنون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام برای نمایش مجموعه های ساخته شده از لینک زیر می توانید استفاده کنید http://forum.joomina.ir/thread-13087.html برای دریافت افزونه های جانبی این کامپوننت به وبسایت اصلی آن مراجعه کنید www.virtuemart.net/ بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر