pesarak 12 ارسال شده در شهریور 91 سلام اگر عرض قالبم را بگذارم روی 1100 پیکسل آیا مشکلی پیدا نمیکنه؟ الان روی 980 پیکسل است ولی کوچیکه میخوام بزرگتر کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام داداشه من یه دمو بده اگه ممکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 91 ممنون ولی دارم روی لوکال سایت را ایجاد میکنم و هنوز به هاست انتقال ندادم. عرض استاندارد قالب به پیکسل باید چند باشه؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در شهریور 91 عرض استاندارد معمولا 995 پیکسل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 البته استاندارد دقیقش 1000px هست که اکثرا 998 قرار میدن که 2px خلاصی باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر