mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام. هركار مي كنم نمي تونم از طريق افزونه خبرخوان آخرين ارسالهاي انجمن را در سايت نمايش بدم. كسي مي تونه اينكارو برام انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز این تاپیک رو کامل مطالعه بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-969.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام. آيا در مورد انجمن كيوننا هم به همين شكل عمل ميشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در شهریور 91 معمولا برای هر سیستم انجمن کد ها فرق داره! من فک کنم این کدها فقط برای ویبولتین هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام. من از انجمن كيوننا استفاده ميكنم. ميشه راهنمايي كنيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر