nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام من برای ورود به ادمین با مشکل مواجه شدم و تمام یوزر و پسوردها رو نامطابق معرفی میکنه.انگار که اصلاً چنین یوزری نیوده. چطور مشکل رو حل کنم و یا اینکه از طریق کنترل پنل میشه یه کاربر ایجاد کرد تا بتونم تو ادمین تست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام آموزش ساخت ادمین از طریق phpmyadmin بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام آموزش ساخت ادمین از طریق phpmyadmin بدرود من به این پست دسترسی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام در اینترنت عبارت زیر رو جستجو کنید ایجاد کاربر از طریق phpmyadmin ریست کردن رمز ادمین از طریق phpmyadmin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام در اینترنت عبارت زیر رو جستجو کنید ایجاد کاربر از طریق phpmyadmin ریست کردن رمز ادمین از طریق phpmyadmin آقای دفاعی ممنون از راهنماییتون.اما من حالا متوجه شدم که تیبل jos_users کلا از دیتا بیس حذف شده.چطور میتونم ححلش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام از بک آپ دیتابیس میتونید بردارید و جایگزین کنید اگر خودتون بک آپ ندارید به ادمین سرورتون درخواست بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر