mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من از کامپوننت نظردهی jcommand برای سایتم استفاده می کنم اما کامپوننت نظردهی مانند سایتهای خبری می خوام (فکر کنم شیک تره ممنون می شم کسی راهنمایی کنم یا حق:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 این کامپوننت هم دقیقا مثل سایت های خبری یعنی هم امکان نقل قول و پاسخ داره هم این که نظرات رو شما لایک بزنید و ..... می خواهید چه امکانی داشته باشه که این افزونه نداره ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 خدمت تون عرض کردم که شیک تره نمای بهتری داره ممنون می شم کمک کنید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما برای این کار لازم نیست کامپوننت رو تغییر دهید. بهتر است قالب کامپوننت را ویرایش و یا تغییر دهید. هیچ افزونه ای ساده تر و کارا تر از جی کامنت نیست. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام مثلا یک نمونه که میخواهید اونجوری بشه رو لینکش رو بذارید jcomment به جرئت میشه گفت یکی از بهترین ها در جوملاست. امکاناتش فوق العاده ست. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 اینم دوستان نمونه سه تا کامپوننت همه رو توی یه عکس گذاشتم اولی - jcommand دومی سایت راسخون و سومی سایتهای خبری و چیزی که مد نظر منه دومو ممنون از همتون یا حق :001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، سعی کنید برای گرفتن بهترین پاسخ ، بهترین راهنمایی رو انجام بدید اصطلاحاتی همچون jcomman یا jcommand برای جوملا ناشناخته محسوب میشن ! استفاده از عبارات نادرست فقط باعث گمراهی تاپیک و کاربران میشه هر چند میشد حدس زد که منظورتون jcomments هستش اما تا زمانیکه اسکرین شات رو قرار نداده بودید همه چیز مبهم بود :dodgy: تصویر اولتون در واقع همون jcomments هستش که یه افزونه جوملایی محسوب میشه اما سایت راسخون و اون سایت سوم جوملایی نیستند در حال حاضر jcomments بهترین افزونه نظرات برای جوملا به شمار میرود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 به هر حال ممنون اگه کسی پیدا شد که کامپوننتی مثل عکس سوم معرفی کنی ممنون می شم تشکر(دکه تشکر رو زدم لطفا کسی گیر نده):heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در شهریور 91 خدمت تون عرض کردم که شیک تره نمای بهتری داره موافقم پیدا کردید خبر کنید ما هم استفاده کنیم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام. یادمه قبلاً آقای صفرعلی یه کامپوننت معرفی کرده بودن به نام kamento جستجو کنید تو انجمن پیدا میکنید. ترجمه شدش رو هم قبلا تو نت دیدم. ببینید شاید اون به کارتون بیاد. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 باشه سرچ می کنم ممنون می شدم اگه لینک رو هم می زاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 بفرمایید: http://forum.joomina.ir/thread-13665.html?highlight=%D9%86%D8%B8%D8%B1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 تشکر از کمک تون اما این صفحه رو می یاره شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد: حساب شما به حالت تعلیق در آمده است و یا شما از دسترسی به این قسمت محروم شدهاید. شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. آیا میخواهید به قسمتهایی که تنها مدیران دسترسی به آن را دارند و یا قسمتهایی که به شما اختصاص ندارد وارد شوید؟ لطفاً قوانین را مطالعه نمایید. حساب کاربری شما هنوز فعال نشده است. (ارسال مجدد کد فعالسازی) شما به جای استفاده از لینک یا فرم مناسب به طور مستقیم به این صفحه دسترسی پیدا کردهاید. اگه می شه یه کاری بکنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بفرمایید خدمت شما http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/articles-comments/20527 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر