biglat 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت دوستان عزیزم. خدمت سروران مهندسان عزیز عرض کنم که من قبلا پستی مبنی بر اینکه ادمین سایت باز نمی شد زده بودم که در آخر فهمیدم مشکل از این کامپوننت alphauserpoint هست که مجبور شدم آنرا پاک کنم. حالا می خواستم ببینم کسی افزونه ای مشابه با این افزونه می تواند به من معرفی کند البته قبلش می خواستم افزونه cb رو نصب کنم که به سایت های مختلف رفتم و یک پکیج به من داد که من نمی دونستم اید با اون چی کار کنم. به هر حال افزونه ای که من به دنبال آن هستم ویژگی های زیر را دارا می باشد: قرار دادن آواتار برای کاربران دادن referal link(لینکی که اگر شخص آنرا به دوستان خود بدهد و آنها با آن لینک در سایت ثبت نام کنند به شخص امتیاز داده می شود) امتیاز دادن به کاربران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام این هم خانواده های الفا یوزرپوینت http://extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/credits-a-point-systems اما چیزی که شما می خوای با سی بی حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
biglat 0 ارسال شده در شهریور 91 بله من cb رو نصب کردم و تو انجمن هم پست زدم که هرکاری می کنم این cb با کامنتو و kide chat (چت روم) به درستی کار نمی کنه البته تو تنظیمات این دو تا کتمپوننتی که گفتم تعریف کردم که از آواتار cb استفاده کنه ولی ... :dodgy: و اینکه cb ریفرال لینک یا نمیده یا اینکه من نمیدونم چی جوری باید فعالش کنم ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر