saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من قبل از مطرح کردن و ایجاد این تایپیک ، تو انجمن و اینترنت گشتم به جواب سوالم نرسیدم گفتم اینجا مطرح کنم . صفحه اصلی سایت را در نظر بگیرید که می تونیم تنظیمات را جوری قرار بدیم که بعد از اینکه گزینه صفحه اصلی را فعال میکنیم مطالب در صفحه اصلی سایت نمایش داده میشه . تا اینجا به صورت پیش فرض وجود داره حالا من تو سایتم 20 لینک یا قسمت دارم بخش آموزش بخش سخت افزار بخش نرم افزار و... حالا من پشت سرهم باید مطالب را تو این دسته بندی ها قرار بدم و یک صفحه گنجایش بیش از چند مطلب را نداره و سرعت لود صفحه را پایین میاره . یعنی اگه راحت تر بگم بعد از اینکه مطلب تو صفحه اصلی منتشر شد باید بره تو اون دسته بندی ها قرار بگیره ؟ درسته ؟ من می خواهم اون دسته بندی ها هم مثل صفحه اصلی باشه . یعنی نیاز نداشته باشه که یک صفحه با جدول ایجاد کنم و یک خلاصه از مطلب را بنویسیم و لینک بدم به مطلب اصلی امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید منتظر پاسخ شما هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام ببینید تمام مواردی که گفتید همگی به نوع منو و تنظیمات اون بستگی داره شما میتونید برای صفحه اصلی نوع منو را "صفحه اصلی" انتخاب کنید که بطور پیشفرض همین انتخاب شده و برای سایر منوها "نمایش مطالب مجموعه بصورت بلاگ" رو انتخاب کنید تعداد مطالب قابل نمایش در هر صفحه و سایر مواردی رو که نیاز دارید همگی مربوط به تنظیمات پارامترهای منو میشه یعنی اگه راحت تر بگم بعد از اینکه مطلب تو صفحه اصلی منتشر شد باید بره تو اون دسته بندی ها قرار بگیره ؟ درسته ؟ بله . وقتی شما مطلبی رو ایجاد میکنید براش بخش و مجموعه تعیین میکنید اما تنظیم نمایش در صفحه اصلی اختیاری میباشد در واقع مطلبی رو که درصفحه اصلی میبینید به نوعی پیش نمایش همون مطلب است که از مجموعه موردنظر فراخوانی میشه و اینگونه نیست که مطلب کپی باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر