sms118 130 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت دوستان گرامی امروز کامپوننتی را که خودم درست کردم رو برای دانلود گذاشتم این کامپوننت نیاز اساسی طراحان وب هستش که میتونند با این کامپوننت افراد توسعه دهنده طراحی را به بازدیدکنندگان معرفی کنند امیدوارم که خوشتان بیاد در ضمن برای توسعه و افزودن امکانات بیشتر نظرات و ایده های خودتون را بنویسید ممنون دانلود 1 واکنش ها : somebody نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 کمی بیشتر افزونه رو معرفی میکنید؟ در صورت امکان یه دمو هم از افزونه قرار بدید تا دوستان بیشتر آشنا بشند سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در شهریور 91 در مورد این کامپوننت باید توضیح بدم که شما میتونید اعضای شرکت خود را به صورت کامل همراه با عکس نمایش بدید و همچنین شرکت هایی که در زمینه طراحی سایت هستند میتونند اعضای توسعه دهنده طراحی رو معرفی نمایند برخی امکانات نمایش عکس توسعه دهنده یا اعضای شرکت سمت توسعه دهنده در شرکت نمایش ایمیل توسعه دهنده نام وبسایت توسعه دهنده زندگی نامه توسعه دهنده سوابق شغلی توسعه دهنده محل تولد تاریخ تولد مدرک تحصیلی توسعه دهنده جستجوی توسعه دهندگان گالری توسعه دهندگان نمایش اطلاعات تماس و غیره سعی میکنم تا چند روز آینده حتما دمو بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در شهریور 91 از دوستان عزیز تقاضا دارم تا نظرات خودشون رو برای توسعه و افزودن امکانات بیشتر در این تاپیک ارائه دهند متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در شهریور 91 نمیدونم چرا دوستان کم لطفی میکنند و در باره توسعه و افزودن امکانات بیشتر نظری نمیدن شاید هم از این سیستم خوشتان نیومده به هر حال منتظر نظرات شما هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام خب این همون کامپوننت شهدا هستش که شما کمی توش تغییرات دادی افزونه خوبی بود فقط تو بخش مدیریت چند خط ارور میده :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر