fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان قالب من در IE مشکل داره سایت ممنون می شوم راهنمائی کنید مقاله ها را هم خواندم اما چیزی متوجه نشدم من تا آخر هفته نیستم ! ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید البته یک بار با موزیلا سایت را نگاه کنید بعد با IE بررسی کنید با تشکر در موزیلا صدا دارد ولی در IE ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من سایتتون رو تو هر دو مرورگر IE9 و Firefox15.0.1 تست کردم همانطور که خودتون هم اشاره کردید فقط تو فایرفاکس صدا داره من روی سیستمم دانلود منیجر IDM دارم . IDM تو مرورگر فایرفاکس قصد دانلود دو فایل با فرمت ogg داره که قابل دانلود هم هستند اما تو مرورگر IE فقط قصد دانلود یک فایل با فرمت MP3 داره . اما قابل دانلود نیست احتمالا مشکل از فایل صوتی MP3 میباشد اینم مسیر فعلیش هست که IDM تشخیص میده ولی تو مرورگر که وارد میکنی خطای 404 میده http://www.bos.naxo.ir/modules/mod_tz_fullslide/sounds/background_music.mp3 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 91 ممنون یعنی باید چه کنم ؟ چه راه حلی پیشنهاد می فرمائید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اون مسیری رو که لینک دادم بررسی کردید ؟ فایل موردنظر موجود بود یا نه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر