rose 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام آیا از لحاظ ایمنی و ... لازم است که از جوملا 1.5 به 2.5 مهاجرت کنیم؟ اگر مهاجرت با موفقیت انجام شد، آیا مشکلی در لینک مطالب سایت (با توجه به متفاوت بودن ساختار هسته ی جوملا2.5) به وجود نخواهد آمد؟ ممنون:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 اگر مهاجرت بدرستی انجام بشه هیچ موردی پیش نمیاد بیشتر مسئله سر افزونه ها هست که با نسخه 2.5 سازگار باشه تا چند ماه دیگه با اومدن 3.5 دیگه 1.5 پشتیبانی نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام درباهر مهاجرت و علت های اون قبلا تو انجمن بحث شده از لحاظ امنیت جوملا 2.5 بالاتره و همچنین از لحاظ سئو و امکانات اگر افزونه های موردنظر شما برای 2.5 منتشر شده پیشنهاد میشه به 2.5 مهاجرت کنید در مورد لینک مطالب هم مشکلی پیش نمیاد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون به خاطر راهنماییتان:002: یه سؤال دیگه: اگه در ایجاد سایت های جوملا1.5 از بسته های آماده ی نصب یه شرکت مثل جوملاآرت یا شیپ5 استفاده کرده باشم، از کجا باید متوجه بشم که اون قالب و افزونه های نصب شده روی آن با جوملا 2.5 سازگارند؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام افزونه هایی که برای 1.5 ساخته شدن قالبا روی 2.5 نصب نخواد شد یا اصلا کار نخواهد کرد. شما باید بگردید ببینید در جوملا جهانی یا سایت سازنده نسخه ای که روی جوملا 2.5 نصب بشه بوجود اومده یا خیر. نام لاتین افزونه رو در نت جستجو کنید اگر باشد خواهید دید. مثلا : RS FireWall for joomla 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در شهریور 91 قبلا چندین سایت با جوملا1.5 برای مشتری های مختلف آماده کردم و تحویل دادم، اگر آنها را به جوملا 2.5 ارتقا ندهم، امکان دارد که در آینده با مشکل مواجه شوند؟ اگر شما جای من بودید چه می کردید؟:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام خوب جوملا 1.5 مخصوصا آخرین نسخه اش جوملا کاملی است. ولی جوملا 2.5 در امنیت و سئو خیلی بهتره. هر چند اگه نکات امنیتی رو در 2.5 هم رعایت نکنی بازم احتمال خطر وجود داره. ولی من به جای شما بودم همشون رو ارتقا میدادم. مخصوصا الان که 3.0 هم داره منتشر میشه. مسلما از همه نظر بالاتر می باشد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون از راهنماییتان:002: در بعضی از سایت ها از انجمن ساز Qnena و کامپوننت Jdownload استفاده کردم... اونا هم دچار مشکل می شن؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 باید نسخه سازگار با 2.5 انها را مجدد بعد از مهاجرت نصب کنید. اطلاعات شان رو می توانید export و روی نسخه جدید import کنید. بدورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر