رفتن به مطلب
jafar007

ماژول tz portfolio و اضافه کردن عکس از یک هاست دیگر

پست های پیشنهاد شده

سلام

من الان یک هاست دانلود خریدم که فایل هامو میریزم روش و یک هاست هم دارم که خود وب سایتم روش هست. سایتم هم برای دانلود تصاویر هست یعنی مجموعه تصاویرمو نشون بده مثل تصاویر وکتور و پی اس دی یا عکسی بعد امکان دانلود هم داشته باشه که هر کی خواست دانلود کنه که البته فایل های دانلودیش هم به صورت زیپ است یعنی در کل هر فایل یه عکس برای پیش نمایش داشته باشه و یک گزینه برای دانلود فایل اصلییش.

با برنامه های دانلودی مثل جی دانلود چیزی که میخوام در نمیاد میخوام خیلی خلوت و شیک باشه بعد اونا طرز نمایششون خوب نیست بیشتر برای نمایش فایل هست .

با فوکا گالری کار کردم ولی مشکل اینجا بود که عکس هام باید روی هاست خودم باشه تا نمایش بده یعنی وقتی من آدرس تصاویر رو روی هاست دانلودم میدم خودش میاد قبلش آدرس پوشه عکس ها تو هاست خود وب سایتو میزاره اولش برا همین نشون نمیده یعنی یه چیزی مثل این

http://www.mywebsite.com/phocagallery/images/http://www.dl.mywebsite.com/001.jpg

با ماژول tz portfolio هم الان دارم کار میکنم این مشکل اینجاست که وقتی تو قسمت ایجاد مطلب یه زبونه به اسم image داره که عکس مقاله رو باید اونجا بزاری تا تو قالب بندیش نشون بده عکس مقاله هارو ولی وقتی آدرس هاست دوممو میدم و ذخیره میکنم پیغام خطای 500 میده میگه عکس مورد نظر پیدا نشد. چون اینم مثل بالا میاد تو هاست خودم دنبالش میگرده.

من الان چیکار میتونم بکنم تا این آدرس پیش فرض هاست پاک بشه یا حسابش نکنه.

برای Phoca download تو سورس هاش تونستم دستکاریش کنم ولی متاسفانه phoca download ماژول های آخرین فایل ها و فایل های محبوبش خرابه درست کار نمیکنه . این برنامه ها رو چطوری میتونم درست کنم هر قسمتی که فکر میکردمو رفتم گشتم وی نتونستم.

چه پیشنهادی به میدین برای این کار؟

یا ماژولی باشه که عکس رو از عکس داخل محتوای مطالب برداره نه اینکه یه قسمت جدا برای عکسش داشته باشه.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام آقا میشه لینک دانلود ماژول tz porfolio رو قرار بدید

ممنون 

ویرایش شده توسط mohammadhosein

لینک به ارسال

با سلام

سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین ...!

تو سایت رسمی جوملا ، جستجو کنید

موفق و پیروز باشید

یا حق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...