shzandi 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام قالبی با آرتیستر طراحی کردم ولی تو طراحیم پشت مطالب سفید نبود ولی وقتی نصبش می کنم اینجوری میشه باید چه کنم؟ [align=center][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دمو قرار بدید تا کد های سایت تون بررسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shzandi 1 ارسال شده در شهریور 91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 بزرگوار دمو(آدرس سایت)قرار بدید تا کد های قالبتون رو دوستان مورد بررسی قرار بدند. میتونید از هاست های رایگان استفاده کنید برای این امر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shzandi 1 ارسال شده در شهریور 91 بزرگوار دمو(آدرس سایت)قرار بدید تا کد های قالبتون رو دوستان مورد بررسی قرار بدند. میتونید از هاست های رایگان استفاده کنید برای این امر موفق باشید می تونم قالبو براتون میل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 این کار دوباره کاری میشه و کمی زمانبر! و شاید به نتیجه که شما هدفتون هست نرسیم! بهترین کار دمو هست که کدهاتون رو دوستان بررسی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر