f_j1981 0 ارسال شده در شهریور 91 من قالب bluespace نصب کردم اما منوی آبشاری کار نمی کند . چکار کنم ؟ در کدام موقعیت قرار دهم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام خب ببینید کدوم موقعیتش برای منو هست همونجا قرار بدید دیگه! نام موقعیت معمولا باید ترکیبی از کلمه ی menu باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_j1981 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام نمیشه صلا موقعیت menu ندارد.میشه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در موقعیت user3 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_j1981 0 ارسال شده در شهریور 91 گذاشتم اما زیر منوها را نشون نمیده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 باید برید در تنظیمات ماژول مربوطه نمایش زیر منو ها را روی گزینه بلی تنظیم نمایید سطح شروع 1 سطح پایانی همه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_j1981 0 ارسال شده در شهریور 91 میشه رمز عبورم را بدم چک کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 پ خ کنید بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خود قالب منوی آبشاری داره و شما از sw منو استفاده کردید که نیازی به این کار نبودش منوی آبشاری شما درست شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_j1981 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام ممنون خیلی ممنون با سلام یه سوال دیگه: منو و زیر منو را از کجا تغییر دهم. باسلام منظورم رنگ آنها است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دموی آنلاین (آدرس سایت) بدید جهت بررسی کدها موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام عکسی در درون پوشه images قرار دارد با نام subitem.png شما این عکس شامل دو رنگ است رنگ اول برای زمانی که موس روی منو نرفته(ابی)و رنگ دوم برای زمانی است که موس روی منو میره(نارنجی) هر کدوم رو خواستید تغیر بدید درست میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر