Lurker 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان, بنده با نرم افزار آرتیستر قالبی رو طراحی کردم و روی جوملا نصب کردم, مشکل بنده اینه که زمانی که تعداد پست ها میره بالا یعنی تعداد پست های من بیشتر از 8 پست میشه و باعث میشه تعداد صفحات به 3 صفحه برسه,در این موقعست که ستون های سایت بهم میریزه :exclamation: نمیدونم مشکل از کجاست و چیه .... انیم دموی انلاین سایت : http://5.9.195.136/ ممنون میشم کمکم کنید دوستان :002::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مطالب اتون رو کپی پیست میکنید !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلامپبرای کپی کردن مطالب هم راههای وجود داره چون هر سایتی استایل متفاوتی به مطالب میده بهتره اولاً قبل از پست کردن اونها در سایتت متنهارو در nodepad پیست کنی تا تنظیمات استایل غیر فعال بشه و بعد از nodepad اونها رو به سایتت انتقال بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Lurker 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون از دوستان گل ,حق با شما بود ,مشکل از این بود که بنده مطالب رو کپی پیست میکردم :002::cool::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر