سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 ماژول زيبا كه يك منوي شناور با عكس هاي حرفه اي و جذاب تر حتماً دانلود و نصب كنيد. پس از نصب با نام منوي شناور در ليست ماژول ها قرار ميگيره. دانلود ببخشيد دومش رو نداشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی قلیزاده 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 می تونید برای دیدن دمو به لینک زیر مراجعه کنید : http://demoextensions.camp26.biz/joomla15/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=54 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام دوست عزیز این چندمین باری هست که این کار رو می کنید و دوستان هم به شما باره گفتند که بدون اسرین شات چیزی رو قرار ندهید ... :@ و تا اونجایی که من یادم مییاد چند بار در فرم به دوستان ( مثلاً شما ) گفته ام که بدون اسرین شات ( بخصوص در قسمت قالبها ) و توضیحات چیزی رو قار ندهید . و حتی در صورت امکان نحوی کار آن را هم هر چند مختصر توضیح دهید . اینکه نمیشه در وب (یا هارد) بگردیم هرچی ایکستنشن هست اینجا بزاریم اونم بدون هیچ توضیح و ... در صورت تکرار پوستهای شما پاک خواهند شد امید وارم به قوانین و هنجارهای فروم احترام بگذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 به نظر من اگه یه تدبیری اندیشیده بشه که فایلهایی رو که دوستان برای دانلود داخل انجمن قرار میدن یه جایی دسته بندی و مرتب بشه خیلی بهتره. اینطوری پیش بره بعد یه مدت نمیدونم چی میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام فرمایش شما متین... ولی بهتر نیست هر چیزی رو در بخش مربوطه مطرح کنیم !!! :shy: بهتر نبود این پست رو در انجمن انتقاد ها و پیشنهاد ها می زدید ؟!! موفق با شید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام چرا حق با شماست. راستش این اولین انجمنی هستش که من داخلش فعالیت میکنم و زیاد با قوانینشون آشنایی ندارم. ازین پس بیشتر دقت میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz2117 0 ارسال شده در تیر 89 سلام در صورت امکان یک اسکرین شات گذاشته بشه من می خوام دانلود ولی برام گنگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 89 من خواستم عکس منو را قرار بدم ولی گزینه ای برای پیوست فایل پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 دوستان عزیز مصطفی قلیزاده زحمت کشید براتون دمو گذاشت دیگه ((سلام در صورت امکان یک اسکرین شات گذاشته بشه من می خوام دانلود ولی برام گنگه )) برای افزودن تصویر می تونید از این دکمه استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
matin61 0 ارسال شده در تیر 89 آنقدر گير به اين بنده خدا نده اومده اينجا داره بهمون حال ميده عوض تشكر ازش هي بهش اخطار مي دي :thankyou: با سلام دوست عزیز این چندمین باری هست که این کار رو می کنید و دوستان هم به شما باره گفتند که بدون اسرین شات چیزی رو قرار ندهید ... :@ و تا اونجایی که من یادم مییاد چند بار در فرم به دوستان ( مثلاً شما ) گفته ام که بدون اسرین شات ( بخصوص در قسمت قالبها ) و توضیحات چیزی رو قار ندهید . و حتی در صورت امکان نحوی کار آن را هم هر چند مختصر توضیح دهید . اینکه نمیشه در وب (یا هارد) بگردیم هرچی ایکستنشن هست اینجا بزاریم اونم بدون هیچ توضیح و ... در صورت تکرار پوستهای شما پاک خواهند شد امید وارم به قوانین و هنجارهای فروم احترام بگذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سامان آخته 12 ارسال شده در تیر 89 سلام ايشون درست مي فرمايند من بايد با دقت بيشتر فعاليت كنم ( طبق قوانين سايت بايد اسكرين شات بزاريم البته يكم بد حرف مي زنن) بازم تشكر مي كنم از تمامي دوستان:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز لینک دانلود خرابه یه لینک دانلود درست قرار بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز میتونید از طریق این لینک دریافت کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pofaki 0 ارسال شده در آذر 89 می تونید برای دیدن دمو به لینک زیر مراجعه کنید : http://demoextensions.camp26.biz/joomla15/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=54 عزیز برادر این که لینک دانلودش خرابه:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی لطفا دقت کنید! این لینکی که جناب قلیزاده قرار دادند لینک دمو هست نه دانلود! لینک دانلود در پست شماره 13 همین تاپیک توسط آقا سعید معرفی شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kpmehdi 0 ارسال شده در بهمن 89 We're sorry, but your file was not found on the server, it might have been removed due to copyright abuse or inactivity نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز این پیام کجا روبه رو شدید ؟ اون لینکی که من گذاشتم ؟ برای دریافت از اون سایت باید عضو بشید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahora7 0 ارسال شده در فروردین 90 دانلود نشد چراا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر