حسن فتح الهي 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام خدمت دوستان من مي خواستم به بنده يه آموزش كار با نرم افزارdreamweaver رو معرفي كنيد و اينكه چطور ميشه قالب جوملا باش ساخت؟ در ضمن گويا يه پلاگين هم براي جوملا داره ؟ در نهايت ميشه قالب فارسي باش ساخت؟ خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام برای آموزش DW بهتر از تو گوگل سرچ کنید دقیقاً نمیشه گفته که نمیشه باهاش قالب جوملا ساخت ... میشه ساخت ولی ... باید خودت کدنویسی بلد باشی {php , Css ,html } پلاگن هست ولی فکر نکنم نه برای جوملا 1.5 بلکه برای 1.0 هست ... آره ... اگه شما بتونید قالب بسازید اینو بدونید که میتونید فارسی سازی هم انجام بدید ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayatinho 3 ارسال شده در آبان 89 با سلام خدمت دوستان من مي خواستم به بنده يه آموزش كار با نرم افزارdreamweaver رو معرفي كنيد و اينكه چطور ميشه قالب جوملا باش ساخت؟ در ضمن گويا يه پلاگين هم براي جوملا داره ؟ در نهايت ميشه قالب فارسي باش ساخت؟ خيلي ممنون سلام وبسایت یوتیوب رو فراموش نکنید. مقالات و کتاب های آموزشی یه طرف ویدئو های آموزشی یه طرف دیگه. من که ضرر نکردم. لینکی که پایین پست گذاشتم کلی از مشکلات شما رو حل می کنه http://www.youtube.com/results?search_query=dreamweaver+joomla+template&aq=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 پلاگین اسمش DForm 1.5 هست که با جوملا 1.5 هم کار می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در آبان 89 کسی این پلاگینو نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز بهتر نبود یه سرچ کوچیکی تو گوگل مکردید ؟... چون من خودم نداشتمش { چون زیاد با پلاگن ها کار نمیکنم ! } و ازش اطلاعات چندانی نداشتم با معرفعی جناب رزاقی تو گوگم گشتم و دانلودش کردم ... بدک نیست و لی همون آشو همون کاسه حتماً باید با ساختار قالبها آشنا و کد نویسی هم بلد باشی و ... این بهترین کاری که میکنه اینکه سرعت کارت رو میبره بالا ... براتون آپلود کردم میتونید از همین لینک دریافتش کنید .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسن فتح الهي 0 ارسال شده در آبان 89 از همه دوستان ممنونم ميتونيد يه راهنمايي كوچيك در مورد نحوه استفادش بكنيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 به منوی insert یک گزینه اضافه میه که دقیقا یادم نیست چیه! بعد هرجا از فایلتون که خواستید میزنید مثلا ماژول left براتون کد ماژول رو با نام left وارد می کنه بعد می تونید روش کار کنید بهترین مزیت این پلاگین افزودن اطلاعات header قالب و فایل xml قالب هست که سرعت شما رو افزایش میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر