niloofar 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام به دوستان گرامی. من یک قالب طراحی کردم ولی تو قسمت سمت راست مشکل دارم و منوها بهم چسبیده استو خوشایند نیست.مشکل من تو قسمت جداکننده پایین منوهاست. می خواهم مثل منوهای سمت چپ که از هم جداست منوی سمت راست هم جدابشوند از هم. ببینید: http://www.magicgfx.ir از دوستانی که میتونند راهنمایی پیشاپیش تشکر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام نگاه کردم این کار به سادگی امکان پذیر نیست و شما قالب رو طوری طراحی کردین که این قابلیت رو روش نذاشتید برای انجام کار باید یه تغییر ساختاری در قسمت سمت راست بدید که ساده نیست با بررسی قالب های دیگر شاید متوجه بشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام سایت شما که منوی سمت چپ نداره:exclamation: جدا بشه یعنی چطوری بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در شهریور 91 ممنون بابت توجه شما. یعنی قسمت پایین منوها به منوی بعد چسبیده نباشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برای انداختن فاصله بین منو ها دستور زیر رو تو فایل تمپلت دات سی اس اس خودتون اضافه کنید #right .moduletable {margin-bottom:100px;} فقط مقدارش رو به دلخواه تغیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر