aga-joon 0 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان من از طریق خود جوملا میتونم لینک دانلود را فقط برای اعضا محدود کنم و نمایش لینک های بدون مجوز را روی بله انتخاب میکنم ولی این مطالب در صفحه اول نشون داده نمیشه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید در انجمن هم جستجو کردم ولی مشکله منو حل نمیکنه من میخوام جوری باشه که وقتی مطالب رو برای اعضا محدود کنم در صفحه اول هم نشون داده شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام به لاین لینک مراجعه کنید . تصویری هست دقیقاً متوجه خواهید شد که چیکار باید بکنید .. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aga-joon 0 ارسال شده در آبان 89 سلام ببخشید من همه این کار ها رو کردم درسته نشون داده میشه ولی مطالب فقط در صفحه اول نشون داده نمیشه من میخوام لینک های لینک های بدون مجوز هم در صفحه اول نشان داده شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 آیا در مدیریت منوها منو صفحه اصلی هم تنظیم کردین طوری که لینک های بدون مجوز را نشان دهد ابتدا تست کنید تا مطمئن شوید! شما گزینه های دیگر هم چک کنید مثلا در مدیریت مطلب نمایش در صفحه اصلی! هیچگاه دنبال ایردات بزرگ نگردید شما بعد از اطمینان کش مرورگر رو هم پاک کنید بیش از 50 درصد اشتباهات مربوط به کش سیستم هست در صورت حل نشدن مشکل اطلاع دهید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aga-joon 0 ارسال شده در آبان 89 ممنون دوست عزیز همه اینها درسته فقط و فقط مطالبی که فقط برای اعضاست در صفحه اول نشون داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 احتمالا مشکل کوچکی به وجود آمده اگر مایل بودید میتوانم برای شما چک کنم از پلاگین هایی که اینکار رو انجام میدن هم میتونید استفاده کنید که البته من یکی رو در انجمن معرفی کردم و میتونید در صورت نیاز متن ترجمه هم عوض کنید در ادرس زیرمیتوانید دریافت کنید http://forum.joomina.ir/thread-1579.html اگر هم میخواهید فقط بدین صورت کار کنید من میتوانم برای شما چک کنم و در صورت تمایل هم میتوانید از مدیران انجمن درخواست کنید تا اگر فرصت دارن اینکار را برای شما انجام دهند لطفا ادرس سایت خود را معرفی کنید تا نگاهی بیاندازیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aga-joon 0 ارسال شده در آبان 89 ممنون دوست عزیز از پلاگین که شما معرفی کردید اون پلاگین همه مطالب رو مختصص اعضا میکنه و کا من نمی یاد سایت من هنوز راه اندازی نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر